Sayfalar

12 Ekim 2014 Pazar

İrlanda'da dil eğitimi, nereler gezilir? Bölüm 3

             Eğer uzun süre kalacaksanız aman daha sonra giderim diyerek, gezinize ara vermeyin hayatın nelerle karşılaştıracağı belli olmaz...







İrlanda'ya gitmişken o kadar doğa harikasının içerisinde hayvanat bahçesine gitmemek ayıp olur düşüncesiyle birde orayı ziyaret etme kararı aldık.Bu konuda acı tecrübemi paylaşmak istiyorum gittiğimiz zaman saat 3 sularında idi ve bir çok hayvan örneğin; kaplan,timsah,fil vb. hayvanların uyku süresi geldiği için ziyaret etme imkanı bulamadık. Erken saatlerinde gitmekte fayda görüyorum daha da abartılırsa gün boyu hayvanat bahçesi içerisinde kalmak daha yararlı olur çünkü her hayvanın kendi saatleri var. İrlanda'lılar bu hayvanat bahçesine çocuklarıyla gittiklerinde piknik malzemelerinide alıp yeşillik alanlarında piknik yapma tercihinde bulunuyorlarmış.

İrlanda'da bu şekilde renkli kapılar görmek mümkün, şehir dışındaki villalar beyaz kapılı ve şirinler ama şehir içindeki bu renkli kapılarda hoş görünüyor bence.


Yolda geçerken gördüğümüz bu manzarayı fotoğraf
karesine almamak haksızlık olur diye düşündüm.



Bu uçurumlarda benim ev sahibinin bir arkadaşı intihar etmiş bu üzücü haberden daha sonra başka biri de evlenme teklifi yapmış.Bence yaşamak için güzel bir yer... Ayrıca burası yürüyüş parkuru olarakta geçmekte merak edenler için yerin adı Wallpaper.İrlanda'ya gidip burayı görmeden gelmeyin derim.




İrlanda'da akşam trafiği.




Samimi yazar iyi okumalar diler...




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder